Šal od svile kao savršen modni detalj

Svileni šal  je često zanemarivan modni detalj, a može savršeno da upotpuni vaš letnjiopušteni izgled. Ovi šalovi su veoma originalni i živih boja i mogu vrlo interesantno da se kombinuju gotovo uz svaku odevnu kombinaciju i da doprinesu celokupnom doživljaju vašeg modernog imidža.

Šalovi poput GucciChanel i Hermes nikad ne izlaze iz mode. Nikad! Svila je, pre svega, nežna i kvalitetna, a noseći maramu od ovog materijala kao deo vašeg aksesoara, uvek ćete biti ženstvene i elegantne!

Pogledajte u nastavku kako sve možete kombinovati šal od svile.

Image may contain Clothing Apparel Human Person Footwear Shoe Coat Overcoat Light Traffic Light and Vehicle

 

Ovaj modni detalj zaista možete nositi na različite načine, a da to uvek izgleda atraktivno. Odlično će pristajati bilo da ga nosite oko vrata, struka, na kosi…
Pogledajte kako se ovaj svileni šal savršeno uklapa sa bilo kojom odećom

Image may contain Clothing Apparel Human Person Footwear Shoe Sunglasses Accessories Accessory Coat and Overcoat

Praktično je i da znate i kako šal od svile možete, ako je predugačak, vešto saviti: presavijete ga na pola da dobije oblik trouga, pa još jednom, tako što ćete vrh marame staviti na sredinu, i na kraju još jednom tako, da biste na kraju dobili svega par centimetara široku maramu. U tom obliku podesna je da je vežete oko ruke, ili čak oko zgloba na nozi – odlično će pristajati uz vaše omiljene teksas farmerke!

Svileni šal oko vašeg vrata –  neprevaziđeni modni detalj koji pokazuje da znate šta znače modni klasici! Bilo da ga nosite ležerno puštenog preko ramena ili vezanog u čvor, nećete pogrešiti, sjajno će vam pristajati.

 

Ako do sada niste, obavezno uvrstite ovaj modni detalj u vašu garderobu, bilo da se radi o svakodnevnoj ili o elegantnoj i za posebne prilike, jer svila je za svaku priliku!

 

Izvor: mogujatosama.rs

8 načina za savijanje maramice u džepu sakoa
Close

Korpa

Close

Moja kolekcija

Pregledani proizvodi

Close

Registracija

Kreiranjem korisničkog naloga u našoj prodavnici, brže ćete se kretati kroz proces kupovine, skladištiti više adresa za dostavu, pregledati i pratiti svoje porudžbine na svom nalogu i još mnogo toga.

Pravno lice

Fizičko lice


Već ste registrovani?

Close

Kategorije